Recente aanmeldingen

Zoeken

Foolbeer (37)

Lid sinds: 21-11-2017

Heel veel mooie tijden samen beleven en de tijd van ons leven hebben. Hoeveel mooier dan dat kan het nog worden? Ik droom ervan om een man voor mezelf te hebben. Dat is gewoon een feit!


Bubbe (43)

Lid sinds: 21-11-2017

Lief en leuk en ook zin om een heerlijke vent voor mezelf te vinden, ik vind het tijd voor actie. Want al jaren ben ik alleen en sta dus ook al jaren droog. Ik hoef niet zo zeer een relatie maar zou het wel erg fijn vinden als ik een man voor mezelf heb voor seks.


Melaniexiks (44)

Lid sinds: 21-11-2017

Ik ben Melanie een vlotte dame gescheiden en toch weer op zoek. Want alleen is toch best alleen. Ik vermaak me prima hoor, maar ik zou ook wel weer wat aandacht van een man willen hebben.


MilaNR (42)

Lid sinds: 21-11-2017

Als single vrouw vermaak ik mij prima er is alleen iets waar ik een tekort aan heb en dat is het intieme contact met een man. Ik ben niet iemand die steeds een andere man in haar bed wil vinden, maar een vaste sekspartner is voor mij ideaal.


Miadeknapste (43)

Lid sinds: 21-11-2017

Ik ben Mia ik ben lekker aanwezig en ik houd ervan om in mijn vrije tijd mezelf op te tutten en er mooi uit te zien ook ben ik gek op hakken en mooie kleding, dat is dan veruit het meest vrouwelijke aan me! ik ga graag om met de mannen en vind het ook niet erg om aan te pakken!


Honra (37)

Lid sinds: 21-11-2017 Zeewolde

Ik ben Elsie, ik ben gek op voetbal en heb daar ook mijn beroep van kunnen maken! mijn carriere ging lang voor alles! maar de tijd loopt ook gewoon door en het word tijd om een leuke man naast mijn zijde te krijgen!


Jessica1964 (53)

Lid sinds: 21-11-2017 Alkmaar

Ik ben groot gebracht met koeien op de boerderij van mijn ouders. Wat nu inmiddels mijn eigen boerderij is. Alleen melk ik nu liever mannen dan koeien! Ik vind het heerlijk om te zuigen en te likken, ik krijg geen genoeg van die harde speen! Ik word het liefst hard en wild genomen!


NoekieHH0506 (37)

Lid sinds: 21-11-2017 Hoeke

Halootjes geile man! Ik ben Janka, dé geile vrouw die jij zoekt! Ik ben reeds enige tijd weer single. Seks kwam in mijn vorige relatie eigenlijk niet veel voor, af en toe even op en neer maar daar is dan ook alles mee gezegd. Als ik spontaan eens zin had dan moest ik het zelf doen. Hoewel ik diverse speeltjes heb die mij regelmatig helpen, wil ik nu toch eindelijk weer eens een lekkere lul in mijn oh zo natte kutje voelen! Graag zou ik ééns willen ervaren hoe het is om die lekkere paal van jou tussen mijn tieten te voelen glijden, waarbij bij elke stoot mijn mondje gulzig open staat om die rode dop van jou warm en nat te ontvangen! Ik wil hem tussen mijn tieten, in mijn mondje, in mijn drijfnatte kutje en in mijn kontje! Ik wil alles beleven!


tannee (54)

Lid sinds: 21-11-2017

Liefde zoek ik en liefde vol passie. Als ik voor een relatie ga dan stort ik mij er helemaal in. Ik hoor je al denken hihi. Nee ik zal je niet claimen en ja je krijgt bij mij genoeg vrijheid om je eigen bezigheden te houden. Liefde is een werkwoord en een relatie in goede banen houden is ook werken. Luisteren naar elkaar vind ik belangrijk in een relatie.


Halaa (64)

Lid sinds: 21-11-2017

Ik ben op zoek naar een leuke man die samen met mij een feestje van ons leven wil maken. Mijn hobbies zijn wandelen, schaken en in en om het natuur.
The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk. Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

35plusvrouwen.nl © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.