Recente aanmeldingen

Zoeken

Nu online

Profielfoto van Ruthless Profielfoto van Kachel

lovely-Exx (55)

Lid sinds: 21-01-2018

Helaas ben ik alleen, dus nu ben ik opzoek naar een lieve en gezellige vriend. Om samen alle activiteiten te ondernemen in bed of waar dan ook ;) ben jij daar ook voorin?


sugar_FFx (55)

Lid sinds: 21-01-2018

Ik ben dan misschien niet meer de jongste of de strakste, maar pas de laatste jaren ben ik echt van mezelf en van seks aan het genieten en ik heb dus heel wat in te halen. Ik hoop dat er hier mannen zijn die mij daar een handje bij willen gaan helpen en niet alleen voor de jongen sexy meisjes gaan, of voor de vrouwen die van alles aan hun lichaam hebben laten veranderen.


Pussy-Yx (50)

Lid sinds: 21-01-2018

Eerlijk is eerlijk wie draagt er geen rugzakje bij zich? Maar daarom mogen we wel het geluk opzoeken toch? Gaan wij samen genieten van al die kleine momentjes in het leven en van elkaar ?


nude-Sx2 (44)

Lid sinds: 21-01-2018

Op aanraden van mijn beste vriendin, die vind dat ik nu wel lang genoeg alleen ben geweest, ben ik op zoek naar een heerlijke man, die mijn ingedutte liefdesleven weer wat kleur wil geven.


lovelyladyx2 (38)

Lid sinds: 21-01-2018

Spelen met mijzelf vind ik heerlijk en dat doe ik ook regelmatig. Alleen is dat iets wat ik een beetje wil afwisselen met genot van een man. Mijn lichaam heeft iets meer nodig als alleen mijn eigen kunstjes. Wil jij leren hoe jij mijn kan laten squirten? Ik heb bepaalde plekjes die extreem gevoelig zijn,


suzi_69x (40)

Lid sinds: 21-01-2018

In mijn dagelijks leven hoor ik klachten genoeg, niet moeilijk als ik werk voor een klachtenlijn. Als ik klaar ben met werken, dan moet ik me eerst kunnen afreageren zodat ik die negatieve energie kwijt ben. Dat kan ik op verschillende manieren: gaan hardlopen, de kroeg in gaan om een paar biertjes te drinken of een stevig potje seks hebben.


emmy21Xx (37)

Lid sinds: 21-01-2018

Volgens mij ben ik nu op het hoogtepunt wat libido betreft, ik word met de dag losser en omdat ik beter in mijn vel zit en meer ervaring heb dan toen ik begin 20 was, ga ik de spanning van daten en mannen uitdagen steeds leuker vinden en er meer en meer van genieten en ook vrijer in worden in bed hoort daar natuurlijk bij. Ik merk dat mannen dit ook aan me zien, want ze vallen bij bosjes voor me. Maar ik vind het spannender om hier iemand te ontmoeten


glorygrettax (40)

Lid sinds: 21-01-2018

Als mij wordt gevraagd met welk lichaamsdeel ik het meest tevreden ben, dan zou ik toch wel mijn borsten zeggen. Ook al heb ik 3 kinderen op de wereld gezet, ze zij niet echt gaan hangen. Zonder cosmetische chirurgie, puur natuur, dat is waar ik van hou. Ook tijdens de seks alles puur natuur, geen gedoe met hulpmiddeltjes of speeltjes. Als je het niet met mond, handen en andere lichaamsdelen af kunt, dan hoeft het niet echt voor mij.


fancyhannhx (46)

Lid sinds: 21-01-2018

De meeste mannen vallen voor mijn grote boezem. En ja ze mogen er wezen natuurlijk ;) Maar ik ben veel meer dan dat hoor mannen! Ook een hele leuke lieve en spannende vrouw die haar weg weet in het leven ;) En ook in jouw broek.


Bridget__79 (38)

Lid sinds: 21-01-2018

Nu ik ouder ben merk ik dat ik andere dingen lekker vind dan tien jaar geleden, het lijkt wel alsof ik intenser kan genieten van seks. Daarom heb ik ook deze stap gemaakt omdat ik geen dag langer zonder wil.
The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk. Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

35plusvrouwen.nl © 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.