Recente aanmeldingen

Zoeken

Nu online

Profielfoto van femkewet Profielfoto van Jannaha Profielfoto van eenXanders

MevrLena (52)

Lid sinds: 24-03-2017 Alkmaar

Ik denk dat je nooit te oud bent voor de liefde. We kunnen altijd dingen leren. Mijn leven is best roerig verlopen tot nu toe maar ik ben altijd positief gebleven. Ik kijk er echt naar uit om een warm karakter te leren kennen waarmee ik een mooie relatie kan vormen.


Lottezktman66 (50)

Lid sinds: 24-03-2017 't Zand

Een halve eeuw op de wereld, nu de volgende halve eeuw, maar nadat ik weduwe ben geworden, mis ik toch een lieve man. Ik ben sociaal, zelfstandig boekhoudster, maar zeker geen saai mens. Ik houd van gezelligheid, samen een etentje uit of thuis, lekker romantisch op de bank naar een film kijken en zo zijn er nog een heleboel dien die we kunnen doen.


greatoutof10 (43)

Lid sinds: 24-03-2017

Sportieve, slanke, zelfstandige en grappige dame die haar leven behoorlijk op orde heeft. Ben een echt gezelligheidsdier, dus graag onder de mensen en altijd in voor een lolletje. Mijn werk is onregelmatig en dat vind ik juist leuk want elke week is anders, ik houd van die afwisseling.


Sylmetzin (47)

Lid sinds: 24-03-2017

Wat is er fijner dan iemand om je heen hebben die om je geeft? Ik heb dat al een lange tijd niet meer mogen mee maken en toch wil ik dat dolgraag weer eens. Een vaste relatie en dus ook met regelmaat seks. Beter kan het niet zijn toch?


UrPinupGirl (36)

Lid sinds: 24-03-2017

Kusje! Daar beginnen we eerst maar eens mee. Vind het namelijk al erg leuk dat je het leest. En er zijn nog veel meer dingen die ik je zou willen geven. Want geef toe welke man wil nou niet een lekkere vrouw in zijn bed hebben. Jij wel toch?


MissCee66 (50)

Lid sinds: 24-03-2017

De reden dat ik hier ben is heel simpel. Als gescheiden vrouw heb ik ook mijn behoeftes. De mannen die ik zie zijn van mijn leeftijd of ouder en zitten onder de plak of zijn gewoon saai. Ik ben dan al Sarah maar voel mij nog lang niet zo. Daarom verlang ik zo naar een lekker jong speeltje. Een heerlijke toyboy die ik nog allerlei geile trucjes kan leren.


Yara1976 (40)

Lid sinds: 24-03-2017

Het zou mij een heel leuk idee lijken om hier een goede gids te leren kennen. Ik woon hier nog niet zo heel lang en ga eigenlijk alleen van huis naar mijn werk en weer terug.


DjaelleXxX (37)

Lid sinds: 24-03-2017

Als je bij mijn foto denkt, mmmm lekker weet dan meteen dat ik dus heel graag iemand leer kennen die ook anaal wil gaan. Echt niet bij elke vrijpartij, maar zo nu en dan als verrassing. Je wil niet weten wat er dan gebeurt met mij, ik raak in extase en lijk van de wereld. Kom in een orgasme cyclus terecht, waar je uren van kan genieten.


ArianavG (38)

Lid sinds: 24-03-2017

Gisteravond weer de meest geile gangbang video gezien en het idee om dat zelf mee te maken laat mij niet meer los. Ik denk dat het lastig te vinden gaat zijn maar ik kan het allicht proberen. Het lijkt mij zelf mega geil om echt door meerdere mannen onder gespoten te worden en er uit te komen zien als een lekker kleverig sneeuwpopje. Al zou ik op dit moment al blij zijn met 1 man die dat wil doen


Mamil (47)

Lid sinds: 24-03-2017

Wat is er lekkerder dan samen eens ontspannen op een heerlijk terras? Ik vind dat wel een fijne manier om wat meer van elkaar te weten te komen en het goede weer komt er weer aan. Een hapje en een drankje doen maakt een hoop goed!


De minimale leeftijd voor deelname aan 35plusvrouwen.nl is 18 jaar. Wij hebben deze dienst zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. Mocht je problemen ondervinden met de weergave van 35plusvrouwen.nl op jouw device, neem dan direct contact op met ons support team. De profielen op 35plusvrouwen.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. 35plusvrouwen.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op 35plusvrouwen.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van berichten. Elke gebruiker kan rekenen op uitstekende service. Voor vragen of advies is ons support team 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je vraag wordt altijd met zorg en discretie behandeld en je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.
35plusvrouwen.nl © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.
The Right Link B.V.
U dient aan de minimale leeftijd te voldoen om gebruik te maken van deze 1:1 chatdienst. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op 35plusvrouwen.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk.
Eenmalige dienst a € 10 per 10 credits