Recente aanmeldingen

Zoeken

Nu online

Profielfoto van Amanda83 Profielfoto van SamanthaF

Velvettyvelvet (49)

Lid sinds: 19-04-2018

Mijn lichaam zit vol met liefdesappen die eruit moeten komen, wil je me hiervan verlossen? Met mij beleef je het avontuur van je leven, passie, erotiek en misschien een blinddoek om je echt goed te verrassen? Ik hou van een pittig en supergeil spel en de hele nacht is voor ons.


manthax0x0 (46)

Lid sinds: 19-04-2018

Gescheiden omdat ik een man met losse handen had, dat is geen pretje. Het duurde even voordat ik weer het vertrouwen terug had in de man maar daar ga ik nu werk van maken. Wij samen kunnen daar werk van maken, daar sta ik dan ook zeker voor open. Zou jij me daarin kunnen aanvullen?


Juicylaura (46)

Lid sinds: 19-04-2018

Mijn man zei ooit dat als je het niet meer leuk vindt, dan kun je een andere man kiezen. Nu een paar jaar later herinnert hij zich dat niet meer... nou ik wel! Geschikte kandidaten voor een wilde nacht kunnen zich aanmelden!


_Frnk_ie (55)

Lid sinds: 19-04-2018 Etterbeek

Ik ben Frankie, ik ben een scheikundige, ik ben hier op deze site om een nieuwe vriend te vinden, iemand die bij mij zou blijven op momenten dat ik iemand nodig heb om mij en alles te troosten.


Kaiittlynn_ (48)

Lid sinds: 19-04-2018 Almere

Ik ben Kaitlynn en nu ben ik gewoon op zoek naar een vriend en geen geliefde. Ik wil het rustig aan doen, dus ik maak geen nieuwe fout in mijn leven. Ik ben gescheiden met kinderen, maar ze zijn nu allemaal volwassen, dus ik leef meestal alleen.


72sula (46)

Lid sinds: 19-04-2018

Ursula is mijn naam, ik ben gek op het leven en gek op dieren. Met mijn hond maak ik hele avonturen mee. Wij vinden het tijd dat een fijne man ons komt vergezellen ,daar zijn wij wel van gediend. Ben jij de man voor ons?


Itscamilla69 (48)

Lid sinds: 19-04-2018 Wuustwezel

Ik ben Camilia, helaas ben ik een gescheiden vrouw die behoefte heeft aan wat aandacht in bed. Kan iemand me een bericht sturen en me vertellen dat iemand mijn tieten nodig heeft?


Hottangela (60)

Lid sinds: 19-04-2018

Ik ben Angela, ik ben hier op deze site om iemand te vinden die mijn tijd en moeite waard is, en mijn spuitende kutje. Ik ben nu twee keer gescheiden, ik wens dat de volgende onze relatie goed kan houden, in bed en in het leven.


Ohmegan (46)

Lid sinds: 19-04-2018

Ik ben op zoek naar iemand die goed genoeg voor me zal zijn. Ik hoop dat dit echt leuk voor ons zal zijn als we elkaar ontmoeten. Ik ben er vrij zeker van dat we zullen genieten van alle dingen die we kunnen doen als we elkaar ontmoeten.


Sonyacute (50)

Lid sinds: 19-04-2018 Lapscheure

Een fijne man gezocht die het wel ziet zitten om met mij oud te worden. Het is een droom van me en wil die droom eindelijk waar gaan maken. Alleen is maar alleen en op straat kom ik niemand tegen! Wil jij ons die kans gunnen?
The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk. Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

35plusvrouwen.nl © 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.