De persoonlijke pagina van Fastest

Fastest

Leeftijd: 39 jaar Kleur ogen: bruin Roken: Nee Geslacht: vrouw Haar: gekleurd Figuur: slank Woonplaats: Tatoeage(s): Nee Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Provincie: Piercing(s): Nee Opleiding: MBO

Ik zoek:
Ik ben op zoek naar eens serieuze man, met een toekomstperspectief. Ik hou wel van intelligente mannen, die stabiel met beide benen op de grond staan. Eerlijk en betrouwbaar, met een gevoel voor humor.
Ik ben:
Hey hallo daar, ik weet eigenlijk niet wat ik hier allemaal kan verwachten, maar mijn collega raadde mij eens aan om het uit te proberen.
Stuur Fastest een privé bericht

Fastest (39)

Provincie:
Woonplaats:
Kleur ogen: bruin
Roken: Nee
Haar: gekleurd
Figuur: slank
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Tatoeage(s): Nee
Piercing(s): Nee

Over mijzelf:
Hey hallo daar, ik weet eigenlijk niet wat ik hier allemaal kan verwachten, maar mijn collega raadde mij eens aan om het uit te proberen.

Wat ik zoek:
Ik ben op zoek naar eens serieuze man, met een toekomstperspectief. Ik hou wel van intelligente mannen, die stabiel met beide benen op de grond staan. Eerlijk en betrouwbaar, met een gevoel voor humor.The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk. Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

35plusvrouwen.nl © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.