De persoonlijke pagina van Leermijnu

Leermijnu

Leeftijd: 58 jaar Kleur ogen: blauw Roken: Ja Geslacht: vrouw Haar: blond Figuur: slank Woonplaats: Emmen Tatoeage(s): Nee Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Provincie: Drenthe Piercing(s): Nee Opleiding: MBO

Ik zoek:
Ik zoek gewoon een leuke vriend voor mooie vriendschapsrelatie. Een man die het fijn vindt om dicht bij mij te zijn en samen leuke dingen te doen.
Ik ben:
Ben een zelfstandige, ondernemende vrouw en wil graag mijn vrije tijd met een partner delen! Het liefst ga ik naar festivals en optredens.
Stuur Leermijnu een privé bericht

Leermijnu (58)

Provincie: Drenthe
Woonplaats: Emmen
Kleur ogen: blauw
Roken: Ja
Haar: blond
Figuur: slank
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Tatoeage(s): Nee
Piercing(s): Nee

Over mijzelf:
Ben een zelfstandige, ondernemende vrouw en wil graag mijn vrije tijd met een partner delen! Het liefst ga ik naar festivals en optredens.

Wat ik zoek:
Ik zoek gewoon een leuke vriend voor mooie vriendschapsrelatie. Een man die het fijn vindt om dicht bij mij te zijn en samen leuke dingen te doen.The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk. Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

35plusvrouwen.nl © 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.