Nu online op 35plusvrouwen.nl

Zoeken

Nu online

Profielfoto van eenXanders Profielfoto van femkewet Profielfoto van Jannaha

4 profiel(en) online

femkewet (35)

Lid sinds: 14-12-2015

Ik kan het niet helpen dat ik altijd naar andere mannen aan het kijken ben. Als ik een lekkere vent voorbij zie komen lopen dan kan ik niet anders dan me voorstellen hoe het zou zijn om door hem verwend te worden. Misschien krijg ik thuis gewoon niet genoeg.


Jannaha (52)

Lid sinds: 17-03-2015

Goedendag heren, ik ben al enige tijd weduwe en ik had nooit gedacht dat ik weer behoefte zou hebben aan mannelijk gezelschap. Het voelt soms erg leeg om mij heen en ik hoop dat ik hier wel een leuke man zou kunnen ontmoeten.


eenXanders (50)

Lid sinds: 13-09-2016

Sinds ik gescheiden ben voel ik mij vrijer dan ooit. Ik geniet van alles wat tijdens mijn huwelijk niet kon. De hele dag in een sexy setje rondhuppelen, mijzelf bevredigen wanneer ik daar zin in heb en ook waar ik maar wil. Ben laatst voor het eerst alleen naar een parenclub geweest en heb daar met een ander stel mee gedaan. Voor het eerst dat ik een vrouw verwend heb. Voor mij is the sky the limt. En ik ga er voor, nu hier voor een nieuwe uitdaging. Het vinden van seks via internet wat voor seks geen idee veel kan.


Anoukgies (32)

Lid sinds: 29-07-2014 Giessenburg

IK ben een positief optimistisch persoontje dat graag lacht en geniet. Wat ik zoek is op de eerste plaats een maatje maar met de juiste partner wil ik echt wel verder gaan!


De minimale leeftijd voor deelname aan 35plusvrouwen.nl is 18 jaar. Wij hebben deze dienst zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. Mocht je problemen ondervinden met de weergave van 35plusvrouwen.nl op jouw device, neem dan direct contact op met ons support team. De profielen op 35plusvrouwen.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. 35plusvrouwen.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op 35plusvrouwen.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van berichten. Elke gebruiker kan rekenen op uitstekende service. Voor vragen of advies is ons support team 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je vraag wordt altijd met zorg en discretie behandeld en je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.
35plusvrouwen.nl © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.
The Right Link B.V.
U dient aan de minimale leeftijd te voldoen om gebruik te maken van deze 1:1 chatdienst. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op 35plusvrouwen.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk.
Eenmalige dienst a € 10 per 10 credits