Nu online op 35plusvrouwen.nl

Zoeken


17 profiel(en) online

GerdaV (66)

Lid sinds: 22-11-2017

Ik ben altijd al een beetje anders geweest dan anderen. Gewoon is ook zo gewoon.Ik ben een vrouw die net even anders is, maar wel op zoek naar leuk gezelschap. Een vriendschap zou heerlijk zijn, zullen we daar eens beginnen?


Angelaa4 (67)

Lid sinds: 22-11-2017

Na jaren single zijn ben ik van plan om niet alleen achter te blijven en mezelf ook een leuke man te gunnen. Samen doen wij wat we maar leuk vinden en niets is echt te gek. Dus zou jij me eens mee uit willen nemen?


HippeoMama (56)

Lid sinds: 22-11-2017

Zullen we samen eens wat leuks ondernemen? Ik kan je mee nemen naar mijn favoriete restaurant en daar een hapje eten? Of heb jij nog een beter idee? Alles om elkaar wat meer te leren kennen en dat is heerlijk.


Yasjex4 (46)

Lid sinds: 11-08-2014 Weesp

Ow jee, ha ha nou daar gaat hij dan. Ik ben Yasmina en woon alleen, heb al zoveel relaties achter de rug en ik denk dat het mij een beetje opsluit, ik krijg het gevoel dat ik dan gevangen ben en dat wil ik totaal niet. Ik ben echt een independent woman en dat wil ik ook blijven. Ik zoek hier gewoon puur genot, ik wil genieten van echt vlees en ik ben die speeltjes zat. Zo, reageren maar!


Kellygirly (41)

Lid sinds: 05-09-2014

Hartstikke gekke gezellige meid zoekt dito man!! Wil je dan nog meer weten? Neem de stap en laat wat weten want ik vind het niet zo leuk om hier al alles neer te zetten, dan valt er niets meer te ontdekken immers ;-) En zeg nou zelf, juist dat ontdekken maakt het leuk toch!


Andreax08 (63)

Lid sinds: 22-11-2017

Ik voel me als herboren na mijn scheiding. Ik heb zin om voor een nieuwe start te gaan. Genieten van elkaar en van heerlijke avonden. Heb je er ook zoveel zin in? Dan kunnen wij er prima voor gaan samen hoor?


Mimimiii (65)

Lid sinds: 22-11-2017

Tijd om om voor mezelf te kiezen en ook weer een leuke man in mijn leven toe te laten. Ik zou het een heerlijk idee vinden en wil er ook best wel voor gaan. Het is fijn dat we samen eens uit kunnen gaan, of heb je een beter idee om elkaar te leren kennen?


Anneisser (59)

Lid sinds: 22-11-2017

Mijn man overleed een tijd terug en ik kwam er alleen voor te staan. Dat viel m me zwaar maar ik ben daar wel overheen. Ik wil nu een man in mijn leven die het net even wat fijner maakt. Heb jij zin om mij te vergezellen?


Moedervlekje (47)

Lid sinds: 05-01-2015

Sommige mensen vinden yoga een beetje zweverig, en mij dus ook. Maar dat is het helemaal niet, en ik sta ook met beide benen op de grond. Ik woon samen met mijn hond, maar die zegt zo weinig terug als ik tegen hem praat. Ik zoek een man, met wie het klikt. En hoe het, verder gaat daar komen we vanzelf achter.


Liefdametjeh (56)

Lid sinds: 22-11-2017

Hallo, ik ben Joanne, een rustige vrouw met een verleden, maar die hebben de meeste mensen rond mijn leeftijd. Ik ben zeer levenslustig en heb een moeizaam huwelijk achter de rug. De nodige ups en downs heb ik wel gehad, meer downs dan ups en ben nu op zoek naar een fijne man om weer lekker mij zelf bij te kunnen zijn.
The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk. Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

35plusvrouwen.nl © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.