Zoeken

Nu online

Profielfoto van vlaaike74

stoerenzacht (45)

Lid sinds: 01-07-2014 Oosterend

Stoer en zacht. Ik ben denk ik wel een stoere chick maar ondanks de tattoo en de piercing hou ik absoluut van vrouwelijkheid. Mooie kousen, lingerie, hakken... Ik heb behalve een stoere kant ook een zachte kant. Mijn huis staat altijd voor iedereen open en het is dan ook vaak de zoete inval bij mij. Gewoon voor een kletspraatje en een lekker bakkie. Ik werk in de beveiliging. Ik heb vaak wisselende diensten. Soms overdag en soms 's nachts.


Nicegirl (60)

Lid sinds: 03-09-2014 Roermond

Ik ben een hele gewone vrouw, zorgzaam en menslievend. Mijn passie is reizen en ondertussen heb ik toch al heel wat van de wereld gezien. Ik kan er erg van genieten om op restaurant te gaan of een terrasje te doen. Een bezoekje aan een museum of theater vind ik altijd leuk. Als ik thuis ben dan sta ik ofwel achter het kookfornuis te kokkerellen ofwel mijn tuintje te onderhouden.


VickySingle79 (38)

Lid sinds: 30-12-2016

Ik vind het heel leuk om strakke truitjes of topjes aan te doen zonder bh eronder. Mijn stijve tepels komen er altijd zo mooi onder vandaan. Het leukste en geilste is dan kijken welke man er zijn ogen niet van kan afhouden.


Lololala (39)

Lid sinds: 21-06-2016

Onvergetelijke momentjes voor ons twee...ik laat je zuigen aan die zachte, volle kutlippen van me en jij likt al mijn sappen op. Ik speel met je ballen en voel hoe je pik steeds strakker word onder mijn hand. Zo hard en zo geil...ik geef je af en toe een liefdevolle tik op je eikel...en daarna lik ik hem zachtjes...zo wisselen we het af en blijven we doorgaan.


dianabloem (61)

Lid sinds: 09-06-2015

Een beetje zoekend naar wat spanning en gezelligheid. Samen een leuke tijd ervan maken met wellicht net dat beetje extra? Je snapt vast wel hoe ik het bedoel? Het leven is te kort om er niet het uiterste uit te halen. En daar zouden wij elkaar misschien een beetje mee van dienst kunnen zijn?


RitaB (66)

Lid sinds: 28-05-2014

Ik trek maar mijn stoute schoentjes aan. Ik bedoel daarmee dat ik het dus maar hier probeer. Ik ben het alleen zijn niet constant zat, maar je hebt altijd van de momenten, waarop je het wel leuk vindt om iets naast je te hebben. Zelf ben ik al enkele jaren gescheiden. Ik heb vier volwassen kinderen en die zijn allemaal het huis uit.


Hahahaja (50)

Lid sinds: 23-09-2014

Over mij valt er denk ik niet zo veel te vertellen. Een gescheiden moeder die haar leven wel op de rails heeft denk ik zo. Een leuke baan, leuke vrienden, zelfstandig wordende kinderen die niet constant mijn aandacht nodig hebben. Alleen ontbreekt er nog een man in mijn leven.


Posaa (44)

Lid sinds: 31-07-2017

Grof dat ben ik wel, zowel in me humor als in me doen en laten. Ik kom zo over en dan wil ik ook nog grove porno beleven. Lekker geil en doen wat mogelijk is.


Mjaennudan (51)

Lid sinds: 19-09-2014 Doesburg

Na jaren van onder drukking ben ik dan nu eindelijk vrij, En op zoek. Op zoek? hmm ik denk niet dat zoeken hier zo echt zin heeft ik word een beetje voer vallen. Is het handiger als ik gewoon even rondkijk en je een berichtje doe als je me dan wel aan staat?


veroniquesex (37)

Lid sinds: 18-12-2015

Hey mannen, ik zit met een probleem. Ik kan namelijk heel moeilijk klaar komen. Zelfs al doe ik het zelf dan duurt het nogal een tijdje. Maar ik ben zo geil als boter,Heb jij het geduld om mij lekker naar een hoogtepunt te brengen. En kan je mij laten genieten zoals ik zou willen, dat hoor ik dat graag van je. Natuurlijk kom jij ook niets te kort hoor, zal jou ook lekker verwennen.
The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk. Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

35plusvrouwen.nl © 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.