Zoeken

Miertjemuis (40)

Lid sinds: 13-01-2015

Dag allemaal, mijn naam is Marit en ben via deze weg op zoek naar leuk contact met een gezellige en vrijgezelle man wat misschien wel erg goed klikt. Ik heb een leuke baan, leuk huisje maar mis gewoon de liefde enorm, en zeker als je al een aantal jaar alleen bent, dan gaat het wel aan je vreten hoor! Ik ben verder veel bezig met reizen, daar doe ik veel moeite voor om elk jaar lekker er op uit te gaan en natuurlijk super gezellige dingen met vrienden en familie.


Faithkusje (37)

Lid sinds: 27-11-2015

Lief, zacht, af en toe ook een beetje verlegen maar ook een ondeugende en wilde kant maar dat is gezond toch :p Ik hou van genieten, sta sinds kort weer open voor gezellig contact en wie weet ben jij wel mijn droomprins. Hoor ik je snel?


ClaudjeXxX (48)

Lid sinds: 03-03-2017

Wie zou mij toestaan hem helemaal te kussen, zachtjes te bijten en lekker te zuigen op bepaalde delen van zijn lichaam? Ik kan jou vertellen dat ik daar ontzettend veel zin in heb.


LeraresZoekt (48)

Lid sinds: 18-04-2014 Gent

Hallo, Mijn naam is Berdien, ik ben 45 jaar en sinds half januari van dit jaar gescheiden. Dit nadat bleek dat mijn man vreemdging met zijn secretaresse. Nietsvermoedend voor mij liep zijn affaire al 4 jaar lang. eindelijke uit huis getrapt, en nu ga ik voor mijzelf. De 4 jaar dat hij nooit seks met mij wilde, wil ik allemaal zo snel mogelijk inhalen!


LieveLatina (37)

Lid sinds: 21-01-2016

Ik heb een open relatie en dat is ook mijn reden waarom ik hier gewoon zit. Ik ben ook op zoek naar enkel een keer sex of misschien vaker. Maar dat kan ik pas beslissen als ik je eens meegemaakt heb. Ik vind het spannend en jij misschien ook wel.. Dus begin met koffie, happie eten en dan de sex gewoon om het ijs een beetje te breken.


Nurias (48)

Lid sinds: 01-12-2015

O jee, spannend nu het dichtbij komt, maar ik vind het ook geweldig. Ik ben na een rot periode wel weer toe aan een beetje gezelligheid, romantiek en misschien wel liefde. Ik ben een warme vrouw, hou van leuke dingen ondernemen, en kan ook pikant zijn.


Snuffelstage (61)

Lid sinds: 26-08-2014 Borgloon

Wie had dit ooit kunnen denken dat ik mij op deze leeftijd nog in de etalage zet. Ik ben weliswaar getrouwd maar mijn man is stukken ouder dan ik ben en "geniet " letterlijk en figuurlijk van zijn pensioen. Zijn hobby is vissen en dat houdt hij ook 52 weken per jaar vol. Ik sta nog midden in het leven en zoek daarom een leuke man die met mij mee wil gaan op uitstapjes, naar de bioscoop, of een wandeling maken, maar een kop koffie met een moorkop maakt mijn dag ook al goed.


Jorriezktvertier (37)

Lid sinds: 27-06-2017

Eindelijk ben ik klaar met mijn cursus paaldansen. Wat ik daar geleerd heb wil ik showen aan jou en wel in mijn meest sexy lingerie. Als ik de geilste dans voor jou opvoer zie ik al hoe jouw ogen uitpuilen van genot. Je handen kan je niet meer stil houden want die willen alles wat nat is voelen en beet pakken. Deze date kan ik jou geven als je komt.


Nasty (46)

Lid sinds: 01-08-2014

Ik ben Esther een hele lieve vrouw zolang je goed voor mij bent tenminste anders kan ik behoorlijk Nasty zijn en je publiekelijk te schande zetten. Mijn ex ging vreemd en ik heb zijn foto op een bord geplakt met de tekst Daryl is hier op dit moment aan het vreemdgaan en een slet aan het neuken wat ik bij haar in de tuin heb gezet. Toen hij thuis kwam zei hij de scheiding aan te willen vragen.


BloemMM (38)

Lid sinds: 13-01-2015

Barretje, wat drinken gezellig met vrienden lol hebben en afscheid nemen..Leuk samen uit het barretje vertrekken .en dan?? tja dan gaan ze 2 aan 2 en ik moet dan alleen :(.. Nooit eigenlijk die ene leuke man gevonden of tegen het lijf gelopen...Iemand hier zo dan interesse in een hard werkende goed voor zich zelf zorgende vrouw? Want ik word een klein beetje wanhopig als ik dan eerlijk ben hoor..:(
The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk. Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

35plusvrouwen.nl © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.