Zoeken

Nu online

Profielfoto van MimiXxX Profielfoto van Love_Lips Profielfoto van Special4u

Miesske (49)

Lid sinds: 26-07-2017

Met potten en pannen ben ik door mijn werk volop in de weer, maar het beroemde dekseltje op mijn pannetje is nog niet geland. In de nacht krijg ik steeds meer dromen over een man die mijn maatje is. Bij het ontwaken een tegenvaller, want mijn maatje is in geen velden of wegen te bekennen. Zit je hier soms verstopt leuk maatje?


Love_Lips (35)

Lid sinds: 19-02-2015

Weten jullie waar je mij helemaal gek mee kan krijgen? Ik hou er namelijk van om gezoend te worden. Maar dan heb ik het natuurlijk niet alleen over mijn "boven" lippen want mijn andere lippen hebben zeker geen zin om overgeslagen te worden. En als je goed je best doet, dan hoor je ze misschien nog wel spinnen.


HoiiDianneHier (48)

Lid sinds: 26-07-2017

Ben eigenlijk gewoon een hele leuke lieve dame, helaas te vroeg getrouwd, daarin blijven hangen, en langzaam aan wordt het leven erg saai. Dan maar veel aan het werk, om de stiltes te vermijden, aangezien mijn man mij niet meer ziet staan, en zijn eigen leven leidt. Erg vervelend, maar ik ga er nu wat aan veranderen. Daarom ben ik hier...


Melse76 (40)

Lid sinds: 24-02-2016

Neuken vind ik heerlijk maar dan als je eenmaal klaargekomen ben ook nog eens flink gebeft worden maakt het nog gekker hoor! En in beffen zit toch wel een redelijk verschil vooraf mag je me wel zachtjes beffen maar na een orgasme. Mag je wel wat harder. Of heb je een andere techniek?


Jademmmm (47)

Lid sinds: 19-07-2017 Urk

een lieve kinderjuf met een hart van goud. Je zou zeggen dat een kinderjuf hoort bij een onschuldig meisje maar pas op.. Er waakt een heuse tijger in mij!!


Ria1948x (68)

Lid sinds: 04-02-2016

Mijn grijze haren verhullen mijn leeftijd maar ik voel mij nog kwiek en ben heerlijk zelfstandig net alsof de tijd 40 jaar heeft stilgestaan. Verschil is alleen dat er toen genoeg mannen voor het uitkiezen waren en ik daar niets mee deed en nu wil ik een man in mijn leven maar kan ik de juiste niet vinden.


Nessmess (49)

Lid sinds: 18-08-2016

. Ik zoek wel iemand die initiatief neemt dus ik ben benieuwd. En ik hou ook van honden dus een beetje dierenvriend mag ook wel!


Fleur_Kusjess_ (38)

Lid sinds: 27-07-2017

Ik ben Fleur, gescheiden en na een huwelijk van 8 jaar heb ik de stap durven te zetten om te gaan scheiden, het was alles behalve een goed huwelijk. Ik ben nu eindelijk zo ver dat ik de sleutel van mijn hart dolgraag aan iemand wil geven. Ik zou graag in contact komen met een lieve, aardige, leuke, serieuze man die vooral niet slaat en ook niet een vrouw geestelijk kapot wil maken. Ik zoek ook absoluut niet naar een man die al getrouwd is met een vrouw, Als je ook gescheiden bent en kinderen hebt is het absoluut geen probleem, Het liefst ook geen man die alleen maar een pleziertje wil.


Zknieuwevriend (46)

Lid sinds: 18-09-2014

Hoi, hier een leuk, lief en super eigenwijs persoontje, die opzoek is naar een nieuwe vriend. Ik kan wel veel over mezelf vertellen, maar het liefs onder genot van een kopje koffie tijdens onze date.


Stoutepat78 (39)

Lid sinds: 14-07-2016

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen....Ik wil een slippertje. Ik wil spanning, en kriebels in mijn buik. Vlinders die nu al lang afgestorven zijn. Een avontuurtje met een sexy man die van wanten weet...
The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk. Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

35plusvrouwen.nl © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.