Zoeken

Nu online

Profielfoto van Tienie2018

Bibbi (39)

Lid sinds: 08-09-2015

Vol met vuur en passie, alleen niemand om het mee te delen of het aan te geven. Mijn scheiding is helemaal achter de rug en ik ben er helemaal klaar mee en klaar voor het onbekende. Kennis maken dat doen wij samen met een bakje koffie, en als jij dan een beetje handtastelijk zal zijn, zou ik daar geen enkele moeite mee hebben. Het is echt al veel te lang geleden voor mij!


xGLORIAx72 (46)

Lid sinds: 09-02-2018 Huizen

Ik ben een vrouw die echt van seks houd, maar aangezien ik vrijgezel ben is mijn seksleven ook niet echt geweldig. Ik wil dat graag veranderen en dus ben ik op zoek naar een passievolle man die mij eens even goed wilt geven.


lauraa (45)

Lid sinds: 01-07-2014 Terneuzen

Laura is de naam, werkzaam als verkoopster in een kledingwinkel, afkomstig uit een groot gezin en erg aan familie gewoon. Maar daarbuiten ben ik wel een ondeugende dame die graag intens geniet met een man!


Vero00 (39)

Lid sinds: 22-02-2018 Heerewaarden

Ik ben hier om nieuwe vrienden te vinden en niets meer. Ik heb een partner waarmee ik samenwoon, dus je moet discreet blijven omdat ik geen problemen wil. Ik heb gewoon het gevoel dat ik mezelf verder moet onderzoeken, weet je wat ik bedoel?


SuperIsis (36)

Lid sinds: 14-11-2016

Als mannen met mij praten zie ik dat ze meer naar mijn borsten kijken dan me in de ogen. En om eerlijk te zijn vind ik dat best leuk want ik ben dan ook heel trots op mijn borsten. Ik zorg dan ook meestal wel dat ik kleding draag waar ze goed in uit komen.


Emliefde (43)

Lid sinds: 17-10-2015

Het is nu al zo lang geleden dat ik een man in mijn leven heb gehad en dan bedoel ik niet alleen in mijn bed, maar ook voor de gezellige tijden die er naast te beleven zijn. Ik ben iemand waarbij het altijd gezellig mag zijn en een lach is ook altijd op mijn gezicht te vinden bij de juiste man


Doornroosje77 (40)

Lid sinds: 27-06-2014 Vlissingen

Na jaren lang reisleidster te zijn geweest ben ik sinds een jaar wat honkvaster geworden. Heb ontzettend veel moois gezien en daar kan ik in mijn huidige werk mensen prima door adviseren. Het reizen was prachtig, maar ik ben daardoor er nooit echt toe gekomen om me te settelen. Nu heb ik die rust wel en hoop ik iemand te vinden om oud mee te worden!


Giebeltje (41)

Lid sinds: 24-08-2016 Idegem

Het enige wat ik in mijn leven heb is mijn hondje Milo. We hebben het samen super naar onze zin, maar wij zouden graag nog iemand in ons leven erbij willen. En als jij een vriendje voor Milo hebt dan is dat alleen maar mooi meegenomen.


tessa55 (63)

Lid sinds: 12-06-2015 Baaigem

Het is lang geleden dat ik in mijn hitsige bui goed genomen ben. Ik hoop hier verandering in te kunnen brengen, nu ik hier op deze geile site aangemeld ben! Ik hou van een goede voorspel met een heerlijke afsluiter! Laat eens wat van jou horen!


crissie (46)

Lid sinds: 10-05-2016

Hallo allemaal, ik ben een hele leuke vrouw van 45 en ik ben op zoek naar een leuke man om mijn vrij tijd mee te vullen. Ik ben vrolijk en gezellig.
The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk. Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

35plusvrouwen.nl © 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.