Zoeken

Nu online

Profielfoto van Damhnait Profielfoto van Camillethee Profielfoto van Meegaantje Profielfoto van Marietteha Profielfoto van Henappe

Marietteha (73)

Lid sinds: 27-05-2014

Ik ben een vrouw die nog actief is in bed. Ben zorgzaam, lief, eerlijk en best wel heel vaak opgewonden nog. En ik zoek een man die zo af en toe leuke dingen wil doen met me en ook op erotisch vlak moet het klikken. Ben een bezig bijtje en kan moeilijk stil zitten...of liggen.


Damhnait (41)

Lid sinds: 28-07-2014

Gescheiden en daarvoor ook eenzaam. Mijn ex ging er vandoor met e buurvrouw. Ik en de buurman bleven over. We hebben allebei een nieuwe start proberen te maken. Mijn buurman had binnen enkele weken een nieuwe vlam. Ik daar en tegen zit nog steeds alleen. Het is nu 4 maanden verder en nog heb ik niemand ontmoet. Toen raadde mijn zus internet daten aan. ik ben altijd skeptisch geweest, maar mijn ex en mijn buurvrouw hebben elkaar ook eerst gevonden via een datingsite, dus zou het met een alleenstaande vrouw als mij ook wel moeten werken.


Alleenstaand51 (66)

Lid sinds: 12-01-2018

Alleen achter blijven dat is niet iets wat ik in gedachten heb en daar ga ik ook alles aan doen. Er moet een man zijn die ook alleen is en daar echt een hekel aan heeft. Dan kunnen we elkaar wel gezelschap houden. Ik vind het wel een fijn idee.


Meegaantje (57)

Lid sinds: 10-01-2018

Ik zal je niet vermoeien om mijn hele leven hier neer te typen. Maar ik ben al wat ouder en dat heb je al best wat achter me. Ik moet zeggen dat ik nu alleen ben, mijn leven er niet leuker op is geworden. Ik voel me dan ook echt alleen soms, en daar wil ik vanaf.


Camillethee (49)

Lid sinds: 11-06-2014

Ik ben altijd druk en dat heb je met een eigen zaak, mijn zaak is ook mijn passie. Ik werk met plezier maar ik begin steeds meer te beseffen dat altijd maar werken niet alles is. Ik mis iemand om mij heen een maatje, om samen een goed gesprek te hebben ,lief en lees te delen en het belangrijkste samen genieten!


Henappe (47)

Lid sinds: 30-06-2014

Overal heb ik al gekeken, maar de afgelopen jaren nergens meer te vinden. Ik heb posters opgehangen aan de bomen, bij winkels, overal waar het mag. Op de posters stond “Klik gezocht”. Tot nu toe nooit een reactie gekregen. Misschien dat er nu eens verandering in komt als ik via deze weg eens ga zoeken naar die ene bijzondere klik.


65plusbarbie (69)

Lid sinds: 04-07-2014

Ik ben een goed uitziende breed geinteresseerde empathische vrouw, die graag in contact wil komen met een dito man .Liefst iemand die serieus op zoek is, maar vooral bij wie gelijkwaardigheid, veiligheid en geborgenheid als belangrijke ingrediënten gelden voor een langdurige relatie. Mijn dochter is 37 en sinds 15 jaar op zichzelf wonend. We hebben goed contact met elkaar.


FantasticF (48)

Lid sinds: 23-11-2015

Volgens mijn vriendinnen zijn hier een heleboel leuke mannen dus heb ik besloten mij in te schrijven en te kijken wie er op mijn pad komt. Hopelijk zit hier een man tussen die weet wat een vrouw waardeert zoals een avondje thuis met wat kaarsjes op en dan samen onder de deken een film kijkenn


XXVivian (65)

Lid sinds: 02-07-2014

Je hoeft niet perse grote handen te hebben maar je hebt wel je handen vol aan mij. Ik ben best aan de lekkere kant en heb heerlijke borsten. Nog niet zo ervaren eigenlijk maar dat maakt niks uit toch? Ben ook nog niet zo oud maar dat hoeft ook niks uit te maken want mij maakt leeftijd toch niks uit. Wil jij je handen vol hebben aan mij?


mooiinkleur (50)

Lid sinds: 04-05-2015

Hallo mannen! Ik ben een gescheiden vrouw en ik heb dat ver achter me gelaten. Ik heb er totaal geen moeite meer mee.. Probleempje is alleen dat ik gek ben op koken en dat nu in mijn eentje moet doen. Lijkt het je leuk om dat samen te doen?
The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk. Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

35plusvrouwen.nl © 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.