Nu online op 35plusvrouwen.nl

Zoeken

Nu online

Profielfoto van LoveBirdie Profielfoto van mirr0rimag3 Profielfoto van MissSurf Profielfoto van Elvi0206 Profielfoto van GoldyFoxy

7 profiel(en) online

mirr0rimag3 (40)

Lid sinds: 17-01-2017

Ik ben een actieve vrouw met een behoorlijk druk leven. Ik Ben al best een tijdje alleen en ondanks mijn drukke bestaan wil ik graag een plekje vrij maken voor leuke man. Ik hou er van de gezelligheid op te zoeken, leuke barretjes, bioscoop, theater maar ook vind ik het leuk om juist in de natuur te zijn, de rust van het bos en wandelen door de polder. Ik mis echt warmte in mijn leven en hoop dat jij die mij kan geven.


LoveBirdie (67)

Lid sinds: 31-08-2016

Ik ben sinds een tijdje lekker met pensioen en geniet hier ook intens van. Na zo lang keihard gewerkt te hebben vind ik dat ik het verdien om op verschillende manieren te genieten van mijn vrije tijd. Zo ook met een man, jij en ik kunnen het toch heel fijn hebben samen?


MissSurf (46)

Lid sinds: 06-08-2014

Van jongs af aan al een fanatieke surfer (surfster vind ik zo raar klinken) Ik heb veel meegedaan met wedstrijden, maar vandaag de dag kan ik niet meer mee met de huidige generatie. Niet om mijzelf neer te halen, maar een vis word ook een dagje ouder. Maar nog wel jong van geest hoor ;) En met die lekkere weer is het weer regelmatig reizen naar het strand, surfen,terrasje pakken en ronduit genieten! Jammer dat ik niet veel mannen van mijn eigen leeftijd dat zie doen! Kom op heren, waar blijven de sportievelingen?


Shotitxx (32)

Lid sinds: 10-04-2015

Deze lekkere dame heeft zin om stout te doen, ben al een tijd single speel natuurlijk met mezelf maar ik heb behoefte aan een echt stukje vlees. Het hoeft voor mij niet super extreem als we allebei maar lekker kunnen genieten!


Elvi0206 (37)

Lid sinds: 17-10-2016

Van liefde en aandacht kan nooit iemand genoeg krijgen denk ik toch? Ik in elk geval niet. Tekort wel en dat is dan jammer genoeg wel weer het geval bij mij. Maar goed daar zou maar zo binnenkort heel snel verandering in kunnen komen.


NaughtyPoesje (33)

Lid sinds: 25-09-2014 Heerlen

Lekker geile dame die op zoek is naar spannende sex voor ons alle bij.


GoldyFoxy (49)

Lid sinds: 17-01-2017

Mijn fantasie is het nog altijd om eens lekker geil genomen te worden in het hooi. Lekker doggystyle, zo kom je lekker diep! Hooi heb ik genoeg, nu nog een kerel met een grote stijve pik!


De minimale leeftijd voor deelname aan 35plusvrouwen.nl is 18 jaar. Wij hebben deze dienst zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. Mocht je problemen ondervinden met de weergave van 35plusvrouwen.nl op jouw device, neem dan direct contact op met ons support team. De profielen op 35plusvrouwen.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. 35plusvrouwen.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op 35plusvrouwen.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van berichten. Elke gebruiker kan rekenen op uitstekende service. Voor vragen of advies is ons support team 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je vraag wordt altijd met zorg en discretie behandeld en je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.
35plusvrouwen.nl © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.
The Right Link B.V.
U dient aan de minimale leeftijd te voldoen om gebruik te maken van deze 1:1 chatdienst. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op 35plusvrouwen.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk.
Eenmalige dienst a € 10 per 10 credits