Nu online op 35plusvrouwen.nl

Zoeken

Nu online

Profielfoto van Kletsmajoor Profielfoto van Jolinke Profielfoto van marshmallow Profielfoto van Lovemauri Profielfoto van Joy2Joyce

6 profiel(en) online

Joy2Joyce (46)

Lid sinds: 05-12-2016

Opgewekt en in voor een geintje zo zou je mij kunnen omschrijven, en zo zien de meeste mensen om mij heen ook. Maar ze weten niet dat ik diep van binnen het moeilijk vind om als single door het leven te gaan. Het meeste moeite heb ik nog met het gevoel alleen zijn. Vandaar mijn oproepje hier, ik ben zoekende naar een gezellige partner die er samen met mij een feestje van wil maken. Niet dat ik elke dag in de lampen hang hoor, zo is het niet. Ik word ook blij van ergens een kopje koffie drinken, of samen een filmpje pakken. Dicht tegen je aan kruipen als ik daar behoefte aan heb, jou arm om mij heen. En wie weet wat de toekomst ons allemaal voor moois brengt.


marshmallow (35)

Lid sinds: 23-09-2015

Al een hele tijd single en dat wil ik ook graag zo houden. Door mijn werk heb ik ook niet echt de tijd voor een relatie. Maar dat wil niet zeggen dat ik geen behoeftes heb. Integendeel zelfs, ik ben een gezonde jonge vrouw en ben gek op een zalige vrijpartij. Maar dus zonder relatie, volgens mij kan dat best zonder elkaar. Ben best wel een pittig en energiek vrouwtje ;)


Jolinke (50)

Lid sinds: 06-03-2015

Als ik iets lekker spannend vind, is het wel seks in de buitenlucht. Het idee alleen al dat wij gepakt kunnen worden door voorbijgangers maakt het alleen maar geiler voor mij. Maar natuurlijk wil ik mij niet bekeken voelen... ;)


Kletsmajoor (47)

Lid sinds: 04-05-2016

Nou weet ik van mezelf dat ik af en toe echt de oren van je hoofd kan kletsen. En ik weet wel een manier hoe je mij stil moet krijgen. Laat ik het zo zeggen, misschien moet je zorgen dat mijn mond niet meer kan praten omdat er wat in zit?


Lovemauri (40)

Lid sinds: 22-08-2014 Heerde

Ik ben Mauri en heb mijn leven lang mijn droom gevolgd, sinds ik met mijn ouders op jonge leeftijd vanuit Jakarta hier ben gekomen keek ik dagelijks door de winkelruit van de banketbakker op de hoek en wist ik wat ik later zou gaan doen als ik groot was. Ik heb geen eigen winkel maar ben wel banketbakker geworden in de bakkerij van een bekende winkelketen.


Geil meisje (18)

Lid sinds: 18-02-2017 Kortrijk

Komt later


De minimale leeftijd voor deelname aan 35plusvrouwen.nl is 18 jaar. Wij hebben deze dienst zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. Mocht je problemen ondervinden met de weergave van 35plusvrouwen.nl op jouw device, neem dan direct contact op met ons support team. De profielen op 35plusvrouwen.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. 35plusvrouwen.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op 35plusvrouwen.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van berichten. Elke gebruiker kan rekenen op uitstekende service. Voor vragen of advies is ons support team 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je vraag wordt altijd met zorg en discretie behandeld en je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.
35plusvrouwen.nl © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.
The Right Link B.V.
U dient aan de minimale leeftijd te voldoen om gebruik te maken van deze 1:1 chatdienst. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op 35plusvrouwen.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk.
Eenmalige dienst a € 10 per 10 credits