Zoeken

Nu online

Profielfoto van mijnstijl Profielfoto van Olijfjes Profielfoto van DeWinnaar

ParkingSexLover (53)

Lid sinds: 28-10-2016

Met toestemming van mijn man, want hij krijgt 'm gewoonweg niet meer omhoog, sta ik hier ingeschreven en ben ik op zoek naar lekkere geile sex op de parkeerplaats. Ik pijp je graag klaar en kom daarna bovenop je zitten...


Joy4UandMe (42)

Lid sinds: 28-10-2016

Helaas is mijn verkering net weer over, maar dat geeft niets wij zagen elkaar toch niet zoveel. Hij werkte overdag en ik vaak in de nacht en ochtend. Ja wanneer je elkaar niet zo vaak ziet en de keren dat je elkaar ziet beide te moe bent om te genieten dan werkt het niet meer. Nu weer alleen en ik vind het wel prima. Ik wil alleen die seks die ik nu al veel te lang moet missen weer terug in mijn leven.


Durfalles1973 (43)

Lid sinds: 10-10-2016

Misschien verwacht je het niet maar echt, geniet met mij van diversiteit in standjes, beetje kinky en ik ben onderdanig voor je, ik lig aan je voeten en doe wat je wilt. Poetsen, en als ik stout ben mag je me in de hoek zetten.


Gondelaartje (35)

Lid sinds: 10-04-2015

Via deze weg ben ik aan het kijken of er een lekkere sekspartner voor mij aanwezig is waarmee ik ondeugend kan doen! Het liefst word ik eerst achterlangs genomen tot ik super geil ben en dan vind ik het heerlijk om anaal genomen te worden.


AlbaSnow (36)

Lid sinds: 11-04-2014 Aarschot

Het heeft echt even een paar dagen geduurd voordat ik dan eindelijk zo ver was. Wat moet ik schrijven. Het heeft me wakker gehouden wat het is allemaal een beetje het zelfde. Ik heb dus besloten jullie een inkijkje te geven in een doorsnee week van mij ;-). Maandag ben ik vroeg opgestaan omdat ik een afspraak had bij de fysiotherapeut. Ik had me bijna verslapen maar was toch nog op tijd. Daarna snel naar mijn werk gereden en tussen de middag geluncht met een collega. Ik hoefde niet over te werken en had dus tijd om nog even snel naar de sportschool te gaan. Half 9 was ik thuis, snel onder de douche en nog even achter de laptop gezeten terwijl ik op bed lag. Dinsdagavond had ik na werk afgesproken om nog wat te gaan drinken met een vriendinnetje. Dat werd iets gezelliger dan gepland en kwam woensdag dan ook te laat en met een lichte kater op werk. Maar ach, zo vaak komt dat niet voor en moet kunnen toch? Donderdag ben ik weer gaan sporten en vrijdag na de borrel op werk ben ik met twee vriendinnen gaan stappen. Het weekend heb ik benut om mijn huisje schoon te maken en lekker uit te rusten. Veel films gekeken en met een goed boek in bad ontspannen. Klaar voor weer een nieuwe werkweek ;-)


KirstenZutphen (46)

Lid sinds: 29-07-2014 Zutphen

Kirsten.... en hoe heet jij? Ik zoek iemand waar ik een lichamelijke klik mee heb. Het klinkt logisch maar het is heel zeldzaam en moeilijk om iemand te vinden waar het gevoel goed is heb ik gemerkt.


Zidanazidana (38)

Lid sinds: 20-11-2014

Hier moest ik even goed voor gaan zitten, nadat ik had besloten om via het internet te gaan daten. Ik had me eerst allerlei negatieve gedachte in mijn hoofd gehaald en daarna de positieve, en dat bleken er toch meer te zijn. Vandaar mijn oproepje hier op deze site. Ik ben een gezellige en iet wat verlegen vrouw van 38 jaar, werkzaam op een kinderafdeling van een groot ziekenhuis. In mijne vrije tijd ben ik vaak bezig met het maken van bloemstukken, ik vind het heerlijk om verse bloemen te kopen en er iets moois van te maken. Maar er is nooit echt iemand die zegt dat ik het weer mooi in elkaar heb gezet, misschien snap je wat ik bedoel. Natuurlijk zeggen mijn vriendinnen er wel wat van of mijn familie, maar het zou ook leuk zijn als mijn vriendje er iets van zei. En dat is nu juist degene die ik zoek, een leuke vriend waar ik op kan bouwen en die ik kan vertrouwen. Waar je alles mee kan delen en waar je je zelf bij kunt zijn.


Panameras (38)

Lid sinds: 23-07-2014

Ik zoek gewoon naar (ont)spanning, maar ik heb geen haast. Voor mij is wel belangrijk dat ik me op mijn gemak voel, dat ik een lichamelijke aantrekkingskracht voel, en dat hij in de buurt woont. Niet meer dan 60 min. reistijd


L4ngevrouw (49)

Lid sinds: 21-10-2015

Hey gezellige mannen, ik ben hier om een kijk te nemen en om te zien of er een geweldige man is die mij wel kan bieden wat ik nodig heb. Ik ben al een tijd single en de kriebels om weer verliefd te worden zijn enorm. Lijkt het jou leuk om gezellig contact met mij te hebben?


MannonItaly (37)

Lid sinds: 06-08-2014

Ik heb Italiaans bloed, maar niet de Italiaanse temperament. Ik ben ook niet iemand die valt op stoere getinte mannen met dure pakken, zonnebrillen en snelle auto's. Daar ben ik te nuchter voor, een ook te Hollands opgegroeid. Ik heb wel de Italiaanse eetlust, pasta's heerlijk, spaghetti bolognese ben ik enorm dol op en heerlijke salades met veel olijf olie. Pizza daarentegen hebben niet zo mijn voorkeur. Ik hou toch meer van het uitgebreid koken. En zo zie ik ook de liefde, uitgebreid in detail. Alles open en eerlijk. Alles bespreekbaar. Maar niet zozeer het uiterlijk.


De minimale leeftijd voor deelname aan 35plusvrouwen.nl is 18 jaar. Wij hebben deze dienst zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. Mocht je problemen ondervinden met de weergave van 35plusvrouwen.nl op jouw device, neem dan direct contact op met ons support team. De profielen op 35plusvrouwen.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. 35plusvrouwen.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op 35plusvrouwen.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van berichten. Elke gebruiker kan rekenen op uitstekende service. Voor vragen of advies is ons support team 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je vraag wordt altijd met zorg en discretie behandeld en je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.
35plusvrouwen.nl © 2010 - 2016 Alle rechten voorbehouden.
The Right Link B.V.
U dient aan de minimale leeftijd te voldoen om gebruik te maken van deze 1:1 chatdienst. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op 35plusvrouwen.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk.
Eenmalige dienst a € 10 per 10 credits