Zoeken

Nu online

Profielfoto van Lovemauri Profielfoto van SpeelsElze Profielfoto van Jolinke Profielfoto van Kletsmajoor

SnowIceeee (51)

Lid sinds: 06-01-2016

Altijd vrolijk, hou van gezelschap en maak graag uitstapjes. Ik ben al een tijdje single en heb in de liefde niet veel geluk gehad en hoop dat hier wel te vinden. Ik ben behulpzaam, vrolijk en hou van romantiek.


Lolalisa (35)

Lid sinds: 31-07-2014

Heb heel erg getwijfeld of ik het internet daten een keer zou proberen. Een vriendin heeft me uiteindelijk overtuigd. Zij heeft de liefde van haar leven ontmoet via internet daten. Dat hoop ik hier ook te vinden. Laat ik eerst eens iets over mezelf vertellen. Ik ben een gescheiden vrouw en schrijfster van beroep. Ik schrijf romans voor de buitenlandse markt en best succesvol al zeg ik het zelf. Van mijn hobby kan ik in iedergeval goed rondkomen ook al helpt het wel dat ik al aardig wat spaargeld om mijn rekening had staan. Met wat erfenisgeld heb ik op jonge leeftijd een aantal panden gekocht, opgeknapt en verkocht met aardig wat winst.


Notebook (47)

Lid sinds: 09-12-2015

De liefde van mijn leven ben ik nooit echt tegen gekomen helaas. Wel relaties gehad maar nooit getrouwd geweest. Misschien ben ik wat kieskeurig of heb ik gewoon pech gehad? In elk geval hoop ik nu wel eens een keer een echte leukerd te kunnen versieren waar ik wat moois mee kan opbouwen.


Annniek (47)

Lid sinds: 18-12-2015

Ik had nooit gedacht dat het nodig zou zijn om via het internet te gaan zoeken naar een man, maar de kroeg dat is niets voor mij en dat speeddaten dat werkt eigenlijk ook niet. Misschien dat ik hier wel het gouden lot van de loterij zal vinden waar ik al lang naar verlang. Ben niet iemand om alleen te zijn


SpeelsElze (40)

Lid sinds: 11-07-2016

Ik ben een spontane vrouw die geniet van het leven. Ik ga er graag op uit, ben dan ook niet echt het thuis zit type. Ik hou dan ook veen van spannende dingen.


Roeltje58 (58)

Lid sinds: 01-03-2016

Mijn beste jaren heb ik al gehad. Maar toch lukt het me nog elke keer te genieten van echte sex. Enige weken geleden is mijn sexrelatie beeindigd. En ik zoek toch weer een leuke geile stoere beer om mij en ik natuurlijk hem flink te laten genieten. Ik ben ervaren genoeg om te weten dat ik nog zeker een man flink kan laten zweten. Terwijl ik zijn pik in mijn mond laat verdwijnen. Oma kan het nog steeds.


Lovezonee (41)

Lid sinds: 13-10-2015 Kessel

Weet je waar ik nu echt blij van zou worden. Als ik nu een heerlijke harde lul in mijn mond zou hebben om lekker op te zuigen. Ik ben altijd gek geweest op pijpen. Intussen ben ik er ook al zo goed in geworden dat je lul compleet in mijn mond laat verdwijnen.


Gewichtsconsul (65)

Lid sinds: 22-07-2014 Bilzen

Mijn naam is Sylvie, ik ben 62 jaar uit Bilzen. Ik ben alleen staande. Hou van reisjes maken, muziek, dansje doen en terrasje pakken. Als het maar gezellig is. Heel kort... Een levensgenieter


CorryVan (71)

Lid sinds: 30-07-2014 Alblasserdam

Hallo, ik ben Corry. Een gezellige vrouw van 67 jaar. Ik houd van wandelen, fietsen, exposities, musea (moderne kunst) bezoeken, koken en lezen. Ook lust ik best een lekker wijntje. Kortom, ik houd van veel dingen. Heb een rijk (aan mensen) en goed leven, maar mis een maatje, waarmee ik een leuke lat-relatie wil opbouwen. Een warme groet, Corry


EenvrouwalsEva (70)

Lid sinds: 15-07-2014

Ik ben Eva, 67 jaar en sinds 2 jaar weduwe. Ik heb wel mijn kinderen en kleinkinderen en ik werk als vrijwilliger in het ziekenhuis en kan mijn dagen heel goed vullen en verveel mij eigenlijk ook nooit maar alleen is maar alleen. Ik ben niet zo zeer op zoek naar een vaste relatie maar ik zoek wel een man waarmee ik bijvoorbeeld uit eten kan gaan of naar het theater, een leuke film of lekker mee kan praten.


De minimale leeftijd voor deelname aan 35plusvrouwen.nl is 18 jaar. Wij hebben deze dienst zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. Mocht je problemen ondervinden met de weergave van 35plusvrouwen.nl op jouw device, neem dan direct contact op met ons support team. De profielen op 35plusvrouwen.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. 35plusvrouwen.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op 35plusvrouwen.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van berichten. Elke gebruiker kan rekenen op uitstekende service. Voor vragen of advies is ons support team 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je vraag wordt altijd met zorg en discretie behandeld en je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.
35plusvrouwen.nl © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.
The Right Link B.V.
U dient aan de minimale leeftijd te voldoen om gebruik te maken van deze 1:1 chatdienst. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op 35plusvrouwen.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk.
Eenmalige dienst a € 10 per 10 credits