Zoeken

Nu online

Profielfoto van xxxEmmy

BelMel (50)

Lid sinds: 31-03-2016

Ik ben een gescheiden vrouw op zoek naar leuk en gezellig aandacht van een ondernemende en ondeugende man. Ik hou van flirten, zoek graag de spanning op en heb op seks gebied geen grens. Gaan wij samen genieten?


lucianoir (62)

Lid sinds: 07-10-2015

Ongehuwd en zin in een man. Alle mannen mogen reageren, zelfs de jonkies. Het lijkt mij namelijk best spannend om eens een toyboy te hebben.


Vrijevogel1963 (53)

Lid sinds: 31-03-2016

Ooit heb ik me laten binden, maar dat was geen succes. Ben ik dan 1 van de weinigen die een relatie niet ziet zitten? Voordeel van een relatie is wel dat je hele dagen of in ieder geval erg vaak seks kunt hebben wanneer je er zin in hebt. Nu ben ik hier om eens te kijken of er iemand is die ook vaak seks wil zonder relatie. Dus wil je me niet binden maar wel mijn binnenvoering aan een nadere inspectie onderwerpen en mag ik ook bij jou eens even lekker mijn tong en lijf aan het werk zetten? Dan reageer aub!


GucciGirl (36)

Lid sinds: 17-03-2016

De laatste jaren gaat alles wat ik doe in mijn leven hartstikke goed en ik hoop dat ik die trant door kan zetten in een leuke, liefdevolle, stijlvolle en passionele relatie. Ik zoek dus ook een heerlijke man waar ik lekker tegenaan kan hangen. Ik ben een echte knuffelkont.


Shira (36)

Lid sinds: 08-04-2015

Al lange tijd single en nu is het tijd om aan mezelf te denken en hier natuurlijk een hele gezellige man te scoren die ik kan leren kennen en hopelijk natuurlijk meer! Ik ben een gezellige vrouw, hou van lachen, lekker eten, reizen en vooral genieten met een leuke man!


Back2thefuture (46)

Lid sinds: 14-06-2016

Nou weet ik dat je je leven niet meer over kunt doen maar ik was al op mijn 19e getrouwd, veel te jong dus! Ik heb daardoor maar met 1 man sex gehad in mijn hele leven en daar wil ik drastisch verandering in brengen.


Shjadey (49)

Lid sinds: 27-08-2015

Nou vertel het mij maar mannen, wat jullie ervan vinden om met een ondeugende dame zoals ik af te spreken. Aangezien ik geen behoefte heb aan een serieuze relatie, zullen wij alleen afspreken om iets ondeugends uit te spoken. Wie doet er mee?


Aliel79 (37)

Lid sinds: 21-09-2016

Ik ben een vrouw die het heel spannend vind om zich in leuke uitdagende pakjes te kleden. Ik hou dan ook van een rollenspel zodat ik me helemaal naar mijn rol mag gaan kleden en een man zo mag gaan verleiden. Mooi lingerie is ook iets waar ik gek op ben.


LoesMvdB (43)

Lid sinds: 25-04-2016

Hallo, weet niet of je interesse hebt, maar ik ben op zoek naar wat plezier. Ben getrouwd, maar mijn man toont helemaal geen interesse meer, en ik heb ook mijn behoeften. Ik hou van nudisme, schaam me niet om m’n lichaam te tonen, en wil dat graag aan jou eens bewijzen. Ben discreet en respectvol


Eee_v_aaa (37)

Lid sinds: 22-09-2016

Geil, ongeremd en single! Dat betekent dat ik dus elke dag met mezelf speel. En dat ben ik zo beu! Ik zoek een man die mij op en top kan verwennen en geloof me, je komt bij mij niks tekort.


De minimale leeftijd voor deelname aan 35plusvrouwen.nl is 18 jaar. Wij hebben deze dienst zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. Mocht je problemen ondervinden met de weergave van 35plusvrouwen.nl op jouw device, neem dan direct contact op met ons support team. De profielen op 35plusvrouwen.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. 35plusvrouwen.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op 35plusvrouwen.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van berichten. Elke gebruiker kan rekenen op uitstekende service. Voor vragen of advies is ons support team 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je vraag wordt altijd met zorg en discretie behandeld en je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.
35plusvrouwen.nl © 2010 - 2016 Alle rechten voorbehouden.
The Right Link B.V.
U dient aan de minimale leeftijd te voldoen om gebruik te maken van deze 1:1 chatdienst. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op 35plusvrouwen.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk.
Eenmalige dienst a € 10 per 10 credits