Zoeken

Nu online

Profielfoto van LoveBirdie Profielfoto van Elvi0206 Profielfoto van GoldyFoxy Profielfoto van MissSurf

GoldyFoxy (49)

Lid sinds: 17-01-2017

Mijn fantasie is het nog altijd om eens lekker geil genomen te worden in het hooi. Lekker doggystyle, zo kom je lekker diep! Hooi heb ik genoeg, nu nog een kerel met een grote stijve pik!


Anique (40)

Lid sinds: 02-04-2015

Hoi, ik ga niet veel vertellen, want het is beter een gesprek te voeren dan door het hier te lezen. Wat kan ik zeggen? Ik ben een zorgzame dame, die opmerkt en waardeert wat een man te bieden heeft. Als jij dit leest, wees dan geen vreemde en stuur mij een leuk berichtje!


lente7kriebel (41)

Lid sinds: 17-01-2017

Het is nog niet zo ver maar ik zit al met de lente in mijn hoofd en als ik daar aan denk, dan begint het al helemaal te kriebelen door heel mijn lichaam. Op één bepaald plekje kriebelt het dan toch wel heeeeeeeeel erg :) om zelf te krabben, dat heb ik al meer dan genoeg gedaan, nu zoek ik en lekker man die dat van mij wilt overnemen. Uiteraard blijft het niet bij krabben alleen he, we gaan dan natuurlijk wel verder tot het einde. En dat einde is wanneer we allebei tevreden en voldaan zijn.


EliLali (49)

Lid sinds: 17-01-2017

Ik hou van geile harde seks, waarbij jij mijn strakke poes uit zal rekken met jouw harde paal! Ik hou ervan om van achteren genomen te worden, om jou nog dieper in mij te voelen. En van anale seks kan ik niet genoeg krijgen om spuitend klaar te komen. Ben jij er klaar voor?


Abbabba (48)

Lid sinds: 17-01-2017

Vroeger durfde ik nooit naakt op foto's maar nu ik wat ouder ben, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en heb de stap gewaagd. Want ik ben alweer te lang alleen en hoewel ik niet zit te wachten op een lange relaties, zou het wel weer leuk zijn om een lekkere kerel in mijn bed te krijgen, al was het maar voor een nachtje.


VanHetKamp (47)

Lid sinds: 07-07-2015

Och, och, arm buurvrouwtje van mij. Wil mijn buurvrouw Sandy haar vriend verrassen met een trio met mij er bij, zegt die lul gewoon dat hij daar niet van gediend is! Slappe zak niet? Nou heb ik haar zo gek gekregen om in het geheim hier een profiel aan te maken, zodat we samen een man kunnen zoeken voor haar trio! We doen de trio bij mij, zodat haar vriend er niet achter komt. We wonen wel op het kamp en onze woonwagens staan naast elkaar, dus we moeten het wel een beetje stil houden! haha


Sunnyme1996 (42)

Lid sinds: 23-01-2017

Ik ben het zat om alleen op de bank te zitten! Ik zoek iemand waarmee ik s’avonds leuke en vooral hele spannende dingen mee kan doen.Heerlijk van elkaar genieten op allerlei manieren die we maar kunnen bedenken! Heb jij hier ook zin in?


aliciasexy (37)

Lid sinds: 10-04-2015

Deze superheldin is op zoek naar haar superheld. Iemand die haar kan redden uit deze noodsituatie waar haar poesje op springen staat. Wie gaat deze dame in nood uit de brand kunnen helpen door al haar gaatjes te vullen met al zijn lekkere sappen die hij heeft?


LoveBirdie (67)

Lid sinds: 31-08-2016

Ik ben sinds een tijdje lekker met pensioen en geniet hier ook intens van. Na zo lang keihard gewerkt te hebben vind ik dat ik het verdien om op verschillende manieren te genieten van mijn vrije tijd. Zo ook met een man, jij en ik kunnen het toch heel fijn hebben samen?


MissSurf (46)

Lid sinds: 06-08-2014

Van jongs af aan al een fanatieke surfer (surfster vind ik zo raar klinken) Ik heb veel meegedaan met wedstrijden, maar vandaag de dag kan ik niet meer mee met de huidige generatie. Niet om mijzelf neer te halen, maar een vis word ook een dagje ouder. Maar nog wel jong van geest hoor ;) En met die lekkere weer is het weer regelmatig reizen naar het strand, surfen,terrasje pakken en ronduit genieten! Jammer dat ik niet veel mannen van mijn eigen leeftijd dat zie doen! Kom op heren, waar blijven de sportievelingen?


De minimale leeftijd voor deelname aan 35plusvrouwen.nl is 18 jaar. Wij hebben deze dienst zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. Mocht je problemen ondervinden met de weergave van 35plusvrouwen.nl op jouw device, neem dan direct contact op met ons support team. De profielen op 35plusvrouwen.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. 35plusvrouwen.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op 35plusvrouwen.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van berichten. Elke gebruiker kan rekenen op uitstekende service. Voor vragen of advies is ons support team 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je vraag wordt altijd met zorg en discretie behandeld en je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.
35plusvrouwen.nl © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.
The Right Link B.V.
U dient aan de minimale leeftijd te voldoen om gebruik te maken van deze 1:1 chatdienst. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op 35plusvrouwen.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk.
Eenmalige dienst a € 10 per 10 credits